Valmennukset

Viestinnässä kukaan ei ole täysin valmis, aina on opittavaa.

Järjestämme vastuullisuusviestinnän ja kriisiviestinnän valmennuksia ja koulutuksia niin webinaareina kuin kasvokkain. Valmennukset räätälöidään kullekin osallistujaryhmälle sopiviksi.

Vastuullisuusviestinnän koulutuksissa käymme läpi vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mistä vastuullisuusviestinnässä on kyse?
  • Mistä me voimme lähteä liikkeelle?
  • Kuinka rakentaa oma vastuullisuusviestinnän polku?

Tutustu myös vastuullisuusviestinnän osallistavaan palvelupakettiimme!

Hankeviestinnän valmennus auttaa raivaamaan hankeviestinnän esteitä ja haasteita! Se sopii erityisesti hankkeiden päälliköille, koordinaattoreille, viestijöille sekä hankkeissa toimiville eri alojen asiantuntijoille. Tutustu hankeviestinnän valmennuspakettiimme!

Kriisiviestinnän koulutus käsittelemme kriisien ennakointia, mainekriisejä, sekä viestintää onnettomuuksista ja muista äkillisistä tapahtumista hyvin käytännönläheisesti. Hyöty esimerkiksi parin tunnin yrityskohtaisesta kriisiviestinnän perehdytyksestä on moninkertainen.

Pyydä tarjous teille sopivasta valmennuksesta tai koulutuksesta! 

Yksilövalmennukset

Olen sertifioitu Business Coach ja tarjoan yksilövalmennusta yritysjohdolle, esimiehille sekä asiantuntijoille. Kyseessä on business coaching, joka tukee tavoitteellisuutta, kasvua sekä jaksamista työssä. Coaching prosessi auttaa ihmistä ottamaan käyttöön voimavarojaan ja siten saavuttamaan tavoitteitaan.

Coaching tukee esimerkiksi onnistunutta vuorovaikutusta esimiestyössä.